Nieuwsbrief versturen

Een eigen digitale nieuwsbrief beheren heeft vele voordelen; het is onder andere tijd- en kostenbesparend. Het bespaart immers druk- print- en portokosten.
Het is tevens een makkelijke manier om klanten te werven en te binden. Of juist om uw producten (aanbiedingen) of diensten extra onder de aandacht te brengen.
Tevens heeft u met de digitale nieuwsbrief snel respons en feedback.

Personaliseren (mergen)

Personalisatie kan worden toegepast op verschillende marketingkanalen, zoals e-mails, websites, advertenties en sociale media. Het doel is om een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden aan gebruikers, wat kan leiden tot een hogere betrokkenheid, een betere klanttevredenheid en uiteindelijk een hogere conversieratio.

Importeren html-/webpagina's

Het importeren van HTML-/webpagina's kan handig zijn wanneer u specifieke inhoud van een andere bron wilt gebruiken of wanneer u verschillende pagina's naadloos wilt integreren om een consistente gebruikerservaring te bieden.

Sjablonen in uw huisstijl.

E‚Äčen sjabloon is een specifiek ontwerp dat wordt gebruikt voor verschillende communicatiemiddelen, terwijl een huisstijl een breder concept is dat niet alleen het visuele aspect, maar ook de communicatiestijl en waarden van een merk omvat.

Versturen naar groepen 

Als je regelmatig e-mails naar grote groepen mensen wilt sturen, kan het handig zijn om onze e-mailmarketingtool te gebruiken. Dit is een speciaal platform die ontworpen is voor het verzenden van gepersonaliseerde e-mails naar grote groepen. Het biedt functies zoals sjablonen, geautomatiseerde verzending en gedetailleerde statistieken over je e-mailcampagnes.

Doorklik rapport "hyperlink"

Klikrapporten zijn waardevol voor marketeers, websitebeheerders en e-mailmarketeers, omdat ze inzicht bieden in het gedrag en de voorkeuren van gebruikers. Met deze gegevens kunnen ze de effectiviteit van hun hyperlinks en de algemene inhoudsstrategie evalueren en optimaliseren om de betrokkenheid en conversies te vergroten.

In - Uit
Schrijven ( Gdpr )

"In- en uitschrijven" verwijst naar de mogelijkheid voor klanten om zich in of uit te schrijven in het kader van de General Data Protection Regulation (GDPR), ook bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).