e-webtools.be

Dorpsstraat 49
8340 Sijsele - Damme
Tel: 050/70.44.13.
Mail: info@pc-matic.be
www.pc-matic.be

Portfolio 2017

35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,2,64,15,5,2,1,1,20,0,1
Dakwerken Casier bvba, uw specialist voor alle dakwerken. We zorgen er voor dat alle werken met de nodige vakkennis correct en binnen de milieu- en energienormen worden uitgevoerd. Door enkel met de beste materialen te werken bieden wij u de garantie voor beste prijs-kwaliteit. Wat bieden wij aan: Nieuwbouw- en renovatiewerken. - Algemene dakwerken - Zink, koper, roofing en EPDM - Gevelbekleding - Nieuwbouw- en renovatiedaken Aan de hand van de foto's kan u al een idee opdoen voor de keuze voor uw eigen woning. Wij komen graag bij u langs om verschillende mogelijkheden van renovatie- of nieuwbouwdaken te bespreken.
dakwerkencasier.be
dakwerkencasier.be
Dekuyper Products biedt u als non-food groothandelaar een ruim assortiment onderhoudsproducten, papierwaren en horecamaterialen. Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit horecazaken, grootkeukens, scholen, openbare instellingen en bedrijven. Wij helpen u graag met uw productkeuze, het inrichten van uw sanitaire ruimtes en werkruimtes en het aankleden van uw zaak. U verkrijgt van ons het gepaste advies, alle productinfo en veiligheidsinformatiebladen. Tevens bieden wij u oplossingen voor doseersystemen en installatie. Service en kwaliteit komen bij ons op de eerste plaats zodat wij optimaal kunnen voldoen aan de behoeften van u als klant. U kunt altijd rekenen op een klantvriendelijke bediening en snelle levering.
Dekuyper products
Dekuyper products
OUT-LIFE : ALLES VOOR BUITEN Een tuin hoort een verlenging te zijn van uw interieur, het is de extra leefruimte waar u zich ook thuis moet voelen. Daarom hoort een tuin een plek te zijn waar men tot rust kan komen in een stijlvolle, maar ook een functionele omgeving. Deze balans tussen functionaliteit, stijl en harmonie wordt bedacht bij out-life. Out-life ontwerpt en realiseert alles voor buiten. Het is een bedrijf met een grote diversiteit aan specialisaties: tuinhuizen en carports, terrassen, poorten en omheiningen, tuindecoratie en –meubelen, tuinontwerp en aanleg, planten en bomen en ook zonwering. Daarnaast bieden wij u een uitstekende service, hoogstaande kwaliteit, een scherpe prijs en ... uw droom : buitenleven!
out-life.be
out-life.be
Anthony De Jonckheere 23 jaar ervaring in de kinesitherapie en Manuele Therapie Gewerkt in gespecialiseerde rugrevalidatiecentra en (sport)kinepraktijken Ademhalingstherapie volgens de Autogene Drainage. Oprichter van de ZWEFIE Beweegcampagne in Zwevegem waarin het verantwoord fietsen centraal staat.
kineanthony.be
kineanthony.be
Inktshopbelgie.be
Inktshopbelgie.be
Welkom op de website van BVBA Eddy Claeys. Bouwbedrijf BVBA Eddy Claeys bestaat sinds 1992. We zijn vooral actief binnen de regio Oost- en West Vlaanderen. Door de jaren heen kunnen wij terugblikken op heel wat mooie realisaties. Klanten vertrouwen hun grote of kleine bouwprojecten aan ons toe waar we steeds met zorg en aandacht mee omgaan. Als zaakvoerder luister ik naar uw wens, denk mee en zoek samen met u en/of architect naar een geschikte realisatie. Ik sta persoonlijk in voor de goede uitvoering van elk project door elke dag zelf op de werkvloer aanwezig te zijn. Onze grootste troef is ervaring, eerlijkheid en een goede afwerking van projecten. We staan garant voor een vlotte service na de realisatie.
bvbabouwwerken.be
bvbabouwwerken.be
Grillrestaurant D'Hofstee is ideaal gelegen tussen Brugge en de Kust. Met een totale Capaciteit van +- 200 personen biedt het heel wat Mogelijkheden. De grote Zaal is zo opgevat en de Tafels zo geschikt dat eten met z'n Tweetjes nog altijd gezellig blijft in de toch grote Ruimte.
dhofstee.be
dhofstee.be
Elke ochtend gaat de schoolpoort open om 8.00 uur. Zodra je op school komt, kan je op de speelplaats terecht of naar de vrijblijvende studie; zo krijg je extra gelegenheid om je voor te bereiden op de komende lesdag. Op maandag, dinsdag en donderdag is er van 17.00 tot 18.00 vrije avondstudie. Ook op woensdag kun je naar de studie van 13.15 tot 15 u.
sintbernarduscollege.be
sintbernarduscollege.be
Keukensmeuleman.be
Keukensmeuleman.be
Welkom in B&B Altijd Genieten Als gastvrouw, van opleiding verpleegkundige, heet ik jullie hartelijk welkom in mijn kleinschalige en gezellige B&B te Moerkerke, landelijke deelgemeente van Damme.
Altijdgenieten.be
Altijdgenieten.be
Sinds vader Depla in 1958 zijn patisserie en chocolaterie opende is de naam Depla niet meer uit het Brugse straatbeeld weg te branden. Nooit verlegen voor een stunt, hing een spandoek met de naam van de oudste artisanale chocolatier van Brugge dagenlang aan de Brugse Halletoren. Niet als reclame voor zichzelf maar voor het jaarlijkse 'Bal Depla voor de gehandicapten'. Een unicum. Wat Brugge voor Depla betekent, betekent Depla voor chocolade. Aangestoken door het vak van zijn vader geraakte zoon Pol op zijn veertiende gepassioneerd door de mysteries van de cacao en combineerde hij zijn talent en creativiteit met het overgeërfde ondernemerschap van zijn vader. Het was immers vader Depla die ooit de eerste Belgische groothandel in artisanale pannenkoeken opstartte.
Poldepla.be
Poldepla.be
In 1958 start Urbaan Van Deynse met het boren van waterputten met behulp van een primitieve driepikkel. Tevens wordt er gestart met plaatsen van waterpompen en waterleidingen voor landbouwbedrijven en particulieren. In 1974 wordt de eenmanszaak PVBA. In 1975 wordt door SOBEMAI een moderne boormachine op vrachtwagen gebouwd. Een goede investering, want 1976 was extreem droog en er werden meer dan 150 putten geboord. Hoe droog 1976 ook was, des te natter was 1977. Toen kwam de vraag voor het "droogmaken" van grond voor mestkelders op landbouwbedrijven en voor kelders in woningen. Activiteit: Putboringen 60% - Bronbemaling 40%. In 1988 wordt de PVBA BVBA.
Putboringenvandeynse.be
Putboringenvandeynse.be
Het begon reeds in 1994 , voor oprichter Mario Baert. Na een opleiding van 3 maand te Nederland , en de kunst van het spuitvrij uitdeuken onder de knie te hebben , was Ik nog een 6-tal jaar werkzaam in een merk- garage te Knokke , waarvan grotendeels op de baan voor het uitdeuken zonder spuiten in onderaanneming … , na een mooi aanbod ( 2000 ) om men job als Restyler nog verder te kunnen uitwerken , via Volvo Cars Gent … waar Ik nog 4 jaar ( deeltijds ) werkzaam was in de carrosserieafdeling Esdic. Was dit ook de start van garage – carrosserie in bijberoep … een pand werd gekocht in de Dorpsstraat te Sijsele – Damme , maar al vroeg zou blijken dat dit niet meer haalbaar was als nevenactiviteit … en werd in 2004 de stap gezet om een “ eigen “ éénmanszaak te starten … dit zijnde , Garage – Carrosserie Mario Baert : alle merken & MB SYSTEM : Spuitvrij Uitdeuken Reeds 21 jaar ervaring op het gebied van spuitvrij uitdeuken … dat kan tellen , en vele garages , concessiehouders , carrosseriebedrijven , en particulieren kunnen dit beamen … Vandaag 2015 trachten wij samen met ons team u een zo goed mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden , samen met een persoonlijke benadering.
spuitvrijuitdeuken.be
spuitvrijuitdeuken.be

Diensten

E-mail Exchange server

Beveiliging en betrouwbaarheid

Exchange Online helpt uw informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen uw postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kunt u ervan op aan dat uw e-mail altijd werkt.
 
 

Gemakkelijk te gebruiken en beheren

Het is gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven. Automatische patches besparen u tijd en moeite bij het beheren van uw systeem. Geef uw gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offlinetoegang.

Sea & Seo

SEA
(Search Engine Advertising), of zoekmachine advertenties, zorgt voor meer websitebezoekers via de advertenties. Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereikt u het juiste doelpubliek.
Dankzij pakkend geschreven advertentieteksten gaat de doorklikratio de hoogte in. U stelt zelf het budget in en bepaalt exact hoeveel u per maand spendeert.

SEO
(Search Engine Optimization), of zoekmachine optimalisatie, zorgt voor een betere zichtbaarheid in de organische resultaten.
de techniek om een website hoger te laten scoren bij zoekmachines
De score van een website in de zoekresultaten hangt voornamelijk af van twee factoren: autoriteit en copywriting.
Zoekmachines meten die ‘autoriteit’ aan de hand van het aantal inkomende links van andere websites. De ranking in de zoekmachineresultaten is dus grotendeels afhankelijk van de belangrijkheid van de website. Verder moeten web-teksten niet alleen bezoekers verleiden, maar ook Google kunnen bekoren.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) gebeurt op drie fronten:

  • relevante, vaak aangepaste inhoud
  • technische optimalisatie van de code
  • veel en de juiste links naar je website

Gevonden worden op Google ??

Iedereen wil op de eerste pagina staan van Google - Yahoo - Bing - Ask - Alta Vista - All the Web - Webcrawler enz.
Intussen zijn er miljoenen websites online en is het vaak zoeken naar een speld in een hooiberg.
Onze taak is er voor te zorgen dat u, zeker in een veel voorkomende bedrijfstak, de eerste pagina haalt op Google.
De juiste woordkeuze en de juiste tekst zijn hiervoor van cruciaal belang.

Hierna letten wij o.a. op:

  • Bedrijfsstructuur
  • Concurrentie
  • Potentiële klanten

Wij krijgen hierdoor een goed beeld van uw bedrijf en doelgroep.
Pc-matic bvba zit met u aan tafel om na te gaan in welke mate een eerste pagina op Google voor u een realiteit kan worden.
Opgelet er is NOOIT garantie dat je op de 1 ste pagina kan komen, er zijn heel veel leveranciers die dit beloven maar dat kan niet.