e-webtools.be

Dorpsstraat 49
8340 Sijsele - Damme
Tel: 050/70.44.13.
Mail: info@pc-matic.be
www.pc-matic.be

Portfolio 2019

35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,2,64,15,5,2,1,1,20,0,1
Dakwerken Casier bvba, uw specialist voor alle dakwerken. We zorgen er voor dat alle werken met de nodige vakkennis correct en binnen de milieu- en energienormen worden uitgevoerd. Door enkel met de beste materialen te werken bieden wij u de garantie voor beste prijs-kwaliteit. Wat bieden wij aan: Nieuwbouw- en renovatiewerken. - Algemene dakwerken - Zink, koper, roofing en EPDM - Gevelbekleding - Nieuwbouw- en renovatiedaken Aan de hand van de foto's kan u al een idee opdoen voor de keuze voor uw eigen woning. Wij komen graag bij u langs om verschillende mogelijkheden van renovatie- of nieuwbouwdaken te bespreken.
dakwerkencasier.be
dakwerkencasier.be
Dekuyper Products biedt u als non-food groothandelaar een ruim assortiment onderhoudsproducten, papierwaren en horecamaterialen. Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit horecazaken, grootkeukens, scholen, openbare instellingen en bedrijven. Wij helpen u graag met uw productkeuze, het inrichten van uw sanitaire ruimtes en werkruimtes en het aankleden van uw zaak. U verkrijgt van ons het gepaste advies, alle productinfo en veiligheidsinformatiebladen. Tevens bieden wij u oplossingen voor doseersystemen en installatie. Service en kwaliteit komen bij ons op de eerste plaats zodat wij optimaal kunnen voldoen aan de behoeften van u als klant. U kunt altijd rekenen op een klantvriendelijke bediening en snelle levering.
Dekuyper products
Dekuyper products
OUT-LIFE : ALLES VOOR BUITEN Een tuin hoort een verlenging te zijn van uw interieur, het is de extra leefruimte waar u zich ook thuis moet voelen. Daarom hoort een tuin een plek te zijn waar men tot rust kan komen in een stijlvolle, maar ook een functionele omgeving. Deze balans tussen functionaliteit, stijl en harmonie wordt bedacht bij out-life. Out-life ontwerpt en realiseert alles voor buiten. Het is een bedrijf met een grote diversiteit aan specialisaties: tuinhuizen en carports, terrassen, poorten en omheiningen, tuindecoratie en –meubelen, tuinontwerp en aanleg, planten en bomen en ook zonwering. Daarnaast bieden wij u een uitstekende service, hoogstaande kwaliteit, een scherpe prijs en ... uw droom : buitenleven!
out-life.be
out-life.be
Anthony De Jonckheere 23 jaar ervaring in de kinesitherapie en Manuele Therapie Gewerkt in gespecialiseerde rugrevalidatiecentra en (sport)kinepraktijken Ademhalingstherapie volgens de Autogene Drainage. Oprichter van de ZWEFIE Beweegcampagne in Zwevegem waarin het verantwoord fietsen centraal staat.
kineanthony.be
kineanthony.be
Inktshopbelgie.be
Inktshopbelgie.be
Welkom op de website van BVBA Eddy Claeys. Bouwbedrijf BVBA Eddy Claeys bestaat sinds 1992. We zijn vooral actief binnen de regio Oost- en West Vlaanderen. Door de jaren heen kunnen wij terugblikken op heel wat mooie realisaties. Klanten vertrouwen hun grote of kleine bouwprojecten aan ons toe waar we steeds met zorg en aandacht mee omgaan. Als zaakvoerder luister ik naar uw wens, denk mee en zoek samen met u en/of architect naar een geschikte realisatie. Ik sta persoonlijk in voor de goede uitvoering van elk project door elke dag zelf op de werkvloer aanwezig te zijn. Onze grootste troef is ervaring, eerlijkheid en een goede afwerking van projecten. We staan garant voor een vlotte service na de realisatie.
bvbabouwwerken.be
bvbabouwwerken.be
Grillrestaurant D'Hofstee is ideaal gelegen tussen Brugge en de Kust. Met een totale Capaciteit van +- 200 personen biedt het heel wat Mogelijkheden. De grote Zaal is zo opgevat en de Tafels zo geschikt dat eten met z'n Tweetjes nog altijd gezellig blijft in de toch grote Ruimte.
dhofstee.be
dhofstee.be
Elke ochtend gaat de schoolpoort open om 8.00 uur. Zodra je op school komt, kan je op de speelplaats terecht of naar de vrijblijvende studie; zo krijg je extra gelegenheid om je voor te bereiden op de komende lesdag. Op maandag, dinsdag en donderdag is er van 17.00 tot 18.00 vrije avondstudie. Ook op woensdag kun je naar de studie van 13.15 tot 15 u.
sintbernarduscollege.be
sintbernarduscollege.be
Keukensmeuleman.be
Keukensmeuleman.be
Welkom in B&B Altijd Genieten Als gastvrouw, van opleiding verpleegkundige, heet ik jullie hartelijk welkom in mijn kleinschalige en gezellige B&B te Moerkerke, landelijke deelgemeente van Damme.
Altijdgenieten.be
Altijdgenieten.be
Sinds vader Depla in 1958 zijn patisserie en chocolaterie opende is de naam Depla niet meer uit het Brugse straatbeeld weg te branden. Nooit verlegen voor een stunt, hing een spandoek met de naam van de oudste artisanale chocolatier van Brugge dagenlang aan de Brugse Halletoren. Niet als reclame voor zichzelf maar voor het jaarlijkse 'Bal Depla voor de gehandicapten'. Een unicum. Wat Brugge voor Depla betekent, betekent Depla voor chocolade. Aangestoken door het vak van zijn vader geraakte zoon Pol op zijn veertiende gepassioneerd door de mysteries van de cacao en combineerde hij zijn talent en creativiteit met het overgeërfde ondernemerschap van zijn vader. Het was immers vader Depla die ooit de eerste Belgische groothandel in artisanale pannenkoeken opstartte.
Poldepla.be
Poldepla.be
In 1958 start Urbaan Van Deynse met het boren van waterputten met behulp van een primitieve driepikkel. Tevens wordt er gestart met plaatsen van waterpompen en waterleidingen voor landbouwbedrijven en particulieren. In 1974 wordt de eenmanszaak PVBA. In 1975 wordt door SOBEMAI een moderne boormachine op vrachtwagen gebouwd. Een goede investering, want 1976 was extreem droog en er werden meer dan 150 putten geboord. Hoe droog 1976 ook was, des te natter was 1977. Toen kwam de vraag voor het "droogmaken" van grond voor mestkelders op landbouwbedrijven en voor kelders in woningen. Activiteit: Putboringen 60% - Bronbemaling 40%. In 1988 wordt de PVBA BVBA.
Putboringenvandeynse.be
Putboringenvandeynse.be
Het begon reeds in 1994 , voor oprichter Mario Baert. Na een opleiding van 3 maand te Nederland , en de kunst van het spuitvrij uitdeuken onder de knie te hebben , was Ik nog een 6-tal jaar werkzaam in een merk- garage te Knokke , waarvan grotendeels op de baan voor het uitdeuken zonder spuiten in onderaanneming … , na een mooi aanbod ( 2000 ) om men job als Restyler nog verder te kunnen uitwerken , via Volvo Cars Gent … waar Ik nog 4 jaar ( deeltijds ) werkzaam was in de carrosserieafdeling Esdic. Was dit ook de start van garage – carrosserie in bijberoep … een pand werd gekocht in de Dorpsstraat te Sijsele – Damme , maar al vroeg zou blijken dat dit niet meer haalbaar was als nevenactiviteit … en werd in 2004 de stap gezet om een “ eigen “ éénmanszaak te starten … dit zijnde , Garage – Carrosserie Mario Baert : alle merken & MB SYSTEM : Spuitvrij Uitdeuken Reeds 21 jaar ervaring op het gebied van spuitvrij uitdeuken … dat kan tellen , en vele garages , concessiehouders , carrosseriebedrijven , en particulieren kunnen dit beamen … Vandaag 2015 trachten wij samen met ons team u een zo goed mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden , samen met een persoonlijke benadering.
spuitvrijuitdeuken.be
spuitvrijuitdeuken.be

Website Disclaimer + Privacy (conform GDPR)

Privacyverklaring.
Website Disclaimer + Privacy (conform GDPR)

Contactgegevens: Pc-matic bvba

Adres maatschappelijk zetel: Dorpsstraat 49 8340 Sijsele

Telefoon: T+32(50)704413

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnummer: BTW BE 0 863.700.767

RPR:Brugge

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

We vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten we graag toe hoe we dat doen. Heb je hier vragen over, dan helpen we je graag! Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die we verwerken.

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van het product of dienst die je afneemt:

 • Voor- en achternaam
 • Geslacht
 • Geboortedatum
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • IP-adres
 • Locatiegegevens
 • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
 • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die we verwerken.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel verwerken we persoonsgegevens

We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of dienst hebt afgenomen.
 • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die je hebt afgenomen.
 • Om goederen en diensten te leveren die je hebt afgenomen.
 • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.
 • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.
 • Om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.
 • Om op basis van je surfgedrag ons aanbod van producten en diensten op je voorkeuren af te stemmen. Dit doen we alleen met jouw toestemming.
 • Om je een antwoord te kunnen sturen op een vraag die je ons stelt in verband met onze producten of diensten die we leveren.

Geautomatiseerde besluitvorming

We nemen geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen (algoritmes) die nadelige gevolgen kunnen hebben voor jou.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen van persoonsgegevens door ons met derden

We delen jouw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming hiervoor.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die we gebruiken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. We gebruiken 2 soorten cookies.

Ten eerste de noodzakelijke cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. 
Daarnaast zijn er Voorkeur-cookies die helpen jouw voorkeursinstellingen (zoals voorkeurstaal, of cookievoorkeuren) te onthouden. We gebruiken nooit cookies voor marketing doeleinden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je ook afmelden voor cookies van alle websites door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Als je deze cookies in je browser uitzet, kun je niet meer van alle functionaliteiten van onze website gebruik maken en embedded content kan niet meer getoond worden. Het kan daardoor gebeuren dat de beleving van de site tegenvalt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, Paspoortnummer en Rijksregisternummer zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek .

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Hoe we persoonsgegevens beveiligen

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

 • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
 • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
 • Toegang tot persoonsgegevens is beveiligd met 2-factor authentication.
 • Toegang tot persoonsgegevens vanaf mobiele apparaten is ingeperkt en wordt actief gemonitord.
 • Al onze medewerkers die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.
 • DKIM en SPF zijn internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen we er voor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.  [Versie 1.0 – Mei 2018]